hey, let's kick it!

som sagt så klippte ju jag mig för några veckor sen, ikväll var det färgens tur att förnyas. en rejäl utväxt hade jag som bönade och bad om att få försvinna, (jag köpte nämligen färgen innan jag klippte mig till&med) och nu har den önskan gått i uppfyllelse. mammsen var snäll och hjälpte mig, annars hade det nog inte blivit så bra, om jag gjort det själv alltså. fortsätter köra på den här färgen som jag redan haft, djup mahognybrun heter den.

måste bara påpeka vilket strålande väder det varit idag, nu börjar jag äntligen hålla med alla andra om att jag vill ha vååår, fast främst sommar!!! jag & nina tog en prommis runt strömholm för att njuta av vädret och låtsas vara lite hurtiga ;b
_________________

image310

imorgon bär det av med 11.20 bussen, vi kommer vara framme vid halv 2 i Umeå, då ska Carro möta oss på busstationen sen blir det några timmars shopping, inhandling av middag och sen är det party all night long, jag börjar bli riktigt riktigt taggad! känns så himla härligt att slippa festa i skell, station & balzac börjar bli lite smått tråkigt. kvällen är alltid likadan när man går ut här, nix nu blir det ny stad, nytt place & nya människor! =) sen blir det ju givetvis att se adam tensta mfl. tack vare Carros syster så får vi sova över där, och sen blir det hemresa på söndag när vi piggnat till.

nu ska jag se tv, ha en bra helg! =)
pysshej ♥
allmänt | | Kommentera |
Upp