lat, latare, latast - en perfekt beskrivning på moi

vad ska det bli av oss?
okej jag kanske inte ska prata för alla (jag & mina classbuddies)
men alltså okej, vad ska det bli av mig?
jag är ju det lataste som finns när det gäller skolarbete, bara jag hör ordet så känner jag mig less. jag lägger böckerna åt sidan till 22 tiden då jag äntligen inser att aaah, jag borde nog plugga.
åh nu börjar jag tänka på " du efter plugget det fixar sig alltid, du efter plugget det löser sig noog, du efter plugget ta en dag i taget, du efter plugget jag brukar ha tuuur " shahlalalal (självklart var jag ju tvungen leta efter den så nu dunkar den i mina högtalare)

AH! jag kom på en plan, låten ska få mig att skriva klart nkn, fast jag är ju klar? =O
men engelskan, näääe jag orkar inte med den..

-------------------

har ju varit på sminkparty nu ikväll,
hahah jag passade ju verkligen in, en massa 30 + are & så jag ;) anti-rynkel kräm hit och face lift kräm dit, jag har nog inte kommit in i den åldern än, TACK & LOV! får väl bara hoppas att alla krämer jag smörjde på mig inte resulterar i en massa utslag imorgon, jag kommer väl vakna helt rödflammig i fejjan, då blire då ingen fot utanför det här huset iaf! men om det nu var så förbajjat dyrt som det var, definitivt inget för fattiga studenter kan jag ju bara säga! fast visst har man ett jobb så kan man ju satsa på det. jag är fattig så jag håller mig till billiga produkter från oriflame ;b

nix jag kanske ska göra den där engelskaläxan, något bättre har jag ju faktiskt inte för mig!
ett sms ska nog sändas iväg till en viss lena som ska hjälpa mig med den andra nk uppgiften som ska vara inlämnad, jag förstår inte vars hon håller huuus! jag har ju sagt till henne att jag behöver hjälp, tar tag i det på momangen!

imorgon ska jag då käka tacoos och sjunga singstar,
hare gött, tjingelitjong!
allmänt | | Kommentera |
Upp