vincent - don't hate on me

gårdagen kan jag väl börja med,
skola, sen stan & middag med nina, linnéa & carro. efter det började vi "den långa vandringen" till a-torp skolan för att se estetarnas dansföreställning, ruskigt bra var den :)
_ _ _

dagen då, klev upp halv sju, gick & la mig igen, somnade. vaknade i panik och trodde jag försovit mig, men icke. gick och ställde mig i duschen, åt frukost, klädde mig, fixade till håret som stod åt alla håll & sen gick jag till nina, därefter till bussen, satte oss och halvsov. kom till skolan, fick sitta mobbad i 20 minuter typ, sen kom sund till räddning, 2 timmar italienska väntade. min fot som jag förövrigt gjort illa värkte som bara den, tur var så hade lena alvedon i sin lilla pillerburk ;) tack iaf! 2 timmar senare, engelska. spice girls var det som gällde, vi är rätt duktiga måste jag säga, kom på det mesta av dansen, nu är det bara att träna, haha :) redovisningen kommer jag säkert förstöra för det går verkligen inte att hålla sig för skratt, tro mig. linnéa som mel b, jag som geri, lena som victoria, sofia som mel c & så sandra som emma ;) hahaha. efter vi tryckt i oss pizza till lunch så var det latin som gällde, och sedan 2 timmar grafisk kommunikation som vi har på inviduella, usch jag längtar tills det är över. somnade när jag kom hem, förstår inte vad det är men jag har varit trött varenda dag nu i veckan, ett lov skulle inte sitta helt fel nu måste jag säga, men det kommer ! jag får helt enkelt lugna mig,

nej nu ska jag nog ta tag i städandet, mitt rum ser som alltid ut som en stor röra. jag måste verkligen skärpa mig och börja hålla ordning. snart blir jag som min bror var när han bodde hemma, hehe.


ADJÖÖÖÖÖÖ!




allmänt | | En kommentar |
Upp