we're going to the city of birchleaves

image121

Och när jag tänker efter, NEJ min dag har ju varit urtråkig och urjobbig. 6.30 började James Carrington sjunga Ache på min telefon, (min väckare alltså) så då var det bara att he sig upp, klä sig, försöka få i sig lite frukost och sedan sätta sig i bilen påväg mot stan, & givetvis lyckades jag med detta, men jag frös som en naken hund hela tiden. Sen insåg jag att jag är världens mest osmarta person, eller jag insåg det redan igår kväll. Klockan 8.30 började min körlektion, och vi har lov. BRAIGHT ASS , för att citera ett av barndomens välanvända uttryck.
Min körlektion gick som vanligt sämst, och sedan fick jag vänta i 1½ timme för att få mig hem till min efterlängtade bostad i bureå.
Och eftermiddagen har jag spenderat med Sund, i ett försök att klura ut svenska uppgifterna om språkhistoria, det försöket gick inte alls bra så vi gav upp.

Imorgon bär det av till Umeå för att shoppa, shoppa & åter shoppa. Jag är inte alls speciellt rik men nån hunka eller så kan man väl köpa något för. Mitt sällskap blir Linnéa, Nina & Sund :)

image122


Ja sen jag började med det här inlägget vid 18 - tiden har jag hunnit med att försöka bränna 2 skivor till min brorsdotter som ska ha "halloween disco" på fredag, men det funkade inte, även fast jag provade x antal ggr i x antal timmar. Jag har även hunnit med en promenad med Nina, den var kall och blåsig så nu väntar en dusch sen på med pyjamas, morgonrock & tofflor och ner i fåtöljen för att se världens bästa Grey's Anatomy!
allmänt | | Kommentera |
Upp