trötter

inventeringen idag gick fooort, vi var typ hundra tusen folk så, kände dock inte igen hälften, det var random people, men vad gör det, vi andra slipper ju göra allt själva =)

imorse var jag pigg när väckarn ringde, det är jag verkligen inte nu men det är bara att försöka hålla ögonlocken öppna, min säng ser tyvärr mycket lockande ut så det blir nog en powernap (!!) ändå. jag har ju ändå inget bättre för mig, mina vänner är som bortsprungna, en grillar sig i grekland, en hälsar på släktingar i kalix, dom andra är borta, vet inte vars elr vad dom gör men borta är dom, ensam kvar i bureå, jag, kul.
jag ska övertala linnéa att fara på en shoppingresa med mig, jag vill ha ett par nya sneakers, ett par svarta pumps, nya kläder, allt nytt! tänk om jag får ett jobb ngn dag framöver, då måste jag ju ha kläder liksom, påtal om jobb, daradadada jag har skrivit ett CV =d känn på den ni!!! dock är det nog inte molto bene men skit samma, eller det är ju inte skit samma, man måste ju ha ett bra cv, men jag får väl koppla på charmen och kamma hem ett jobb. vi får se hur det går.inte så bra skulle jag tro.

nu ska jag leta låtar, ipoden ska fyllas till bredden!
felet på min dator; ljudkort trasigt, glapp i nånting.
over and out /aö.


allmänt | | Kommentera |
Upp